Inbjudan

Inbjudan Årsmötet och Östsvenskan

Härmed inbjuds alla medlemmar och klubbar som tillhör Östsvenska Fotodistriktet till årets stora fototävling Östsvenskan och Årsstämman 2018 som i år arrangeras av Vetlanda Fotoklubb

Plats:        Ädelfors Folkhögskola i Holsbybrunn
Tid:           Söndagen den 15 april 2018 kl 10,00-16,00

Agenda:   Sedvanliga mötesförhandlingar och presentation av resultatet av tävlingen Östsvenskan med Pris och Diplomutdelning.

Föranmälan om deltagande önskas, Klubbvis, senast den 8 april 2018.  Fika och Lunch betalas på plats, pris 200kr.

Köket behöver ha information om hur många det är som vill ha vegetarisk eller någon specialkost eller kost för allergier. För övrigt är det dagens rätt som gäller och i skrivande stund så har vi ingen uppgift på dessa maträtter, men troligtvis är det  någon kötträtt och/eller fiskrätt. Låt oss återkomma om detta.

Anmälan skickas KLUBBVIS till anmalan@ofd-fotoklubbar.se

Anmälan efter den 8 april görs via Marianne Lindblom mobnr 073-827 02 87

Agenda, Dagordning samt möteshandlingar finns under fliken "Dokument" http://www.ofd-fotoklubbar.se/dokument/